top of page

YKSILÖVALMENNUKSET JA RYHMÄVALMENNUKSET

YKSILÖVALMENNUS

On ajan antamista omalle itselleen- hetki juuri sinulle.

Keskittymistä siihen, mitä minulle kuuluu nyt ja mitä tavoittelen.

On helpompi elää itselleen sopivaa elämää, kun unelmat ja toiveet ovat selkeät ja tekee oikeita valintoja niitä kohti.

 

 

 

 

 

Mitä mietit tällä hetkellä? Mitä sinulle kuuluu? Missä haluat olla vuoden päästä? Onko jokin asia, mikä odottaa ratkaisua tällä hetkellä, johon et ole ehtinyt antaa aikaa tai missä tunnet jääneesi "jumiin"? Pyörivätkö ajatuksesi jonkin tietyn asian kohdalla samaa ympyräänsä? Tiedätkö omat intohimosi ja kuljetko niitä kohti päivittäin?

 

Voinko auttaa sinua kuuntelemaan omia tarpeitasi?Yksilövalmennuksessa kuuntelen, kyselen, teetän erilaisia harjoituksia ja sinä löydät oivallusten kautta vastaukset itse.

Jokainen meistä elää omaa elämäänsä ja tietää itse, miten sitä on parasta elää. Kukaan ei voi antaa Sinulle valmiita vastauksia itsesi näköistä elämää kohti. Ohjeet omaan elämääsi löytyvät Sinulta itseltäsi. 

 

 Aiheeksi valitset juuri sen, missä itse kaipaat tällä hetkellä eniten apua. Joskus asiat kirkastuvat yhdellä kysymyksellä ja yhdellä kerralla ja toisinaan vietetään useampia hetkiä asian äärellä ja annetaan sille aikaa. Mitä elämäsi kysymystä tai osa-aluetta Sinä haluaisit käsitellä juuri nyt? Miten elämäsi helpottuisi, jos tietäisit miten toimia? Miltä elämäsi näyttää jos jatkat samalla tavoin kuin tähän saakka? Miltä elämäsi näyttää jos muutat jotakin? Mitä se voisi olla? Miten minä voisin auttaa sinua? Mikä sinua auttaisi parhaiten juuri nyt?

Voit valita oman aiheen tai kurkata esimerkkiaiheita alta. Autan mielelläni Sinua selkeyttämään oman elämäsi LoistoSuuntaa.

Carefree Drive

RYHMÄVALMENNUS

Antaa voimaa, oivalluksia ja jakamisen iloa!

Ryhmävalmennuksessa voidaan työskennellä kahdella tavalla. Henkilökohtaisena prosessina kukin yksilönään tai ryhmän yhteisen päämäärän eteen.

Ryhmävalmennusvaihtoehto 1: Henkilökohtainen prosessi

 

Onko teillä pieni ryhmä ihmisiä, joilla on samanlainen tavoite tai päämäärä? Esimerkiksi painonpudotus, haastava nuori kotona, muutoksia työelämässä, olette jäämässä eläkkeelle, haluatte energisemmän olon tai jokin muu vastaava aihe? Voitte olla vaikkapa kaveriporukka, joka elää samanlaista elämänvaihetta ja pohtii, miten asiat ratkaistaan. Yhteistä aihetta voi käsitellä ryhmässä omista lähtökohdistaan ja omana prosessinaan. Jokainen saa jakaa omia oivalluksia tai asioita halutessaan.

Ryhmävalmennusvaihtoehto 2: Ryhmän yhteinen päämäärä

 

Oletteko ryhmä, jolla on sama päämäärä ja yhteinen tavoite? Olette esimerkiksi pienen yrityksen tai yhdistyksen henkilökunta ja haluatte lisätä jotakin asiaa toimintaanne? Tai teillä on huikeat tyypit ja haluatte vielä vahvistaa sitä kaikkea, mitä teillä on jo nyt? Tai onko tiimissänne tullut esiin ongelmia, jotka haluatte ratkaista yhdessä? Tässä mallissa työskentelemme sekä yksilöinä että ryhmän jäsenenä ja toteutamme matkaa kohti yhteistä päämäärää.

 

Joskus on helpompaa edetä yhdessä kuin yksin. Millainen ryhmä auttaisi Sinua ja muita jäseniä nousemaan omaan potentiaaliinsa? Ketkä tukevat Sinua matkalla kohti tavoitetta ja keitä Sinä voit tukea?

Hiking

ESIMERKKEJÄ VALMENNUSAIHEISTA

Itsetuntemusvalmennus
Muutosvalmennus
Unelmakartta

Kun tuntee itsensä, on helpompi olla se kuka on, juuri sellaisena kuin on.

 

Itsetuntemusvalmennuksen kautta henkiset voimavarasi lisääntyvät, huomaat, että olet riittävä ja hyvä juuri sellaisena kuin olet,  hyväksyt itsesi paremmin ja huomaat, miten oma toimintasi vahvistaa itsetuntemustasi. Harjoitusten kautta sinulle selkenevät intohimosi ja vahvuutesi sekä lähdet omilla valinnoillasi kohti elämää, jossa nämä näkyvät arkipäivässäsi.

Valmennuksessa voidaan käyttää apuna LUONTAISET TAIPUMUKSET- analyysiä.

Kun tietää, minne on matkalla on helpompi omalla toiminnallaan mennä sitä kohti.

Muutosvalmennuksen kautta saat selkeyttä kohtiin, jotka elämässäsi kaipaavat lähempää tarkastelua. Huomaat asiat, jotka elämässäsi ovat hyvin juuri nyt ja opit olemaan kiitollinen siitä, mitä sinulla on. Huomaat, miten muutos jollakin osa-alueella vaikuttaa elämäsi muihin osa-alueisiin. Oletko valmis lähtemään tavoittelemaan unelmaasi?

Valmennuksessa voidaan käyttää apuna LUONTAISET TAIPUMUKSET- analyysiä.

Kun joka päivä näkee konkreettisesti unelmansa, ne alkavat hiljalleen toteutua.

Uskalla unelmoida! Kun uskallamme unelmoida vailla mielen rajoitteita, saavutamme täydemmän elämän. Usein unelmakartan tekeminen on prosessi, joka tapahtuu enemmän alitajunnassamme, mutta sitä voi halutessaan käyttää myös tietyn tavoitteen saavuttamiseen.

Haluatko jonkun tietyn työpaikan? Haluatko myydä asuntosi hyvällä hinnalla? Haluatko tuntea jotakin tiettyä tunnetta joka päivä? Tai haluatko luoda kuvina unelmiesi elämän? 

 

Valmennus toteutetaan vain ryhmille.

 


 

ANNA SÄÄNNÖLLISESTI AIKAA ITSELLESI, OMILLE UNELMILLESI JA SUUNTAA NIITÄ KOHTI.

NE TEKEVÄT ELÄMÄSTÄSI JUURI SINUN NÄKÖISESI!

OTA YHTEYTTÄ PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE JA LÄHDETÄÄN MATKALLE SINUN LOISTOSUUNTAASI!

Sunset in the Nature
bottom of page